Follow | Dashboard
contengan sengal
Be Tough . Dont Cry My Girl :')
Friday, 1 June 2012 • 4:47 am • 1 comments

Hai Sengal ! *wink wink*




Kau sebak ? I'm so sorry but i love you *big bang song. k sorry tak tahu tajuk. dah lama tak layan korea* Sorry kalau sejak kebelakangan nih kau rasa aku macam abaikan kau . tapi mane ade  ! HUH ! *muka geram*

Sejak aku kenal kau. semua bnde pasal aku kau nak tiru . so ape motif kau tiru aku? cakap sikit ! nih bikin gua baraaaaa je hati nih. haih . nak ckp persamaan ? tak payah, penat tangan nak type ! 

k konon nak type gaya gangster lah kan. tapi mane ade. siapa cakap aku ngn Aten semua bende nak same je ? mane ade . Aten nmpak tabah. tapi tapi setabah mane Aten ? Luar nampak je gah tapi HATI ? HATI seorang Fathin Munirah amat mudah untuk tersentuh :') Dia perlukan orang sekeliling untuk SENTIASA support dia :') kalau tak dia tumpas *ohh teringat hari sukan kau pengsan*

Dia baek. itu memang tak dapat dinafikan :') AMAT BAEK. dia caring. ye. SANGAT . k teringat sketsa SPM . haha. mane ic Mimie ? haha . botol air ? slip exam ? haha . haih . detik tuh rasa nak cakap je " Weh kau diam bule ?" tapi gaya dia yang lucu membuatkan aku tergelak setiap kali teringat peristiwa manis tuh :') untung bagi sesiapa yang dapat rasa kasih sayang Aten. dia cerewet. bising macam MAK. pandai masak . SUKE MERUNGUT *BIGGGGGGG sigh* but yes. Aten baek . ahh apebnde lagi yang hiperbola nak aku cakap kat Aten nih. aku cakap dia baek . so baek ah !

Aten. EGO . yeah ! memang pun. sangat susah nak cakap yang dia suke orang tuh . or sayang orang tuh . but once she said it . so she really mean it ! so please ! I warn you. ! Jangan sakitkan hati Aten. If you dont love her or like her or what-so-ever , dont PLAY HER HEART !!! amaran keras from ME ! dia senang menangis. tapi susah nak berhenti menangis. tapi aku tak. Aku susah untuk menangis dan senang untuk berhenti. tapi untuk certain case laen lah :p Aten senang untuk meluahkan perasaannya dlm buku. YE. berbentuk tulisan. sampai diary dia bile aku dapat bace perghhhhhh mmg jelas pemberontakan dalam diri. 

senang putus asa . GIVE UP ! come on Aten. orang dah matang mane bule give up ! kau tahu tak ?? k kau tak tahu . ahh benci je bile cakap ngn kau tapi kau tak paham =.='' k ape merepek pagi-pagi buta ? haha . kalau tak de siapa back up dia. memang dia senang putus asa. er er kadang-kadang memang kene kasar sikit cakap ngan Aten nih . eh . aku je bule cakap mcm tuh ngn dia. yang laen berani ah buat. kau buat dia nanges. siap kau !!

she understands me ! yeah ! kalau aku diam tak bersuara for an hour. dia akan tanya  " Mimie kau kenapa sengal ?" tgk ! cara tanya tak pernah sopan ! ape lah tak bagus betul kawan aku nih . heh . kalau pasal hati . dia teka lah aku suke sape ke ape ke . kalau aku cakap tak . then dia ckp " Kau nak tipu aku ape ??" WEHH ATEN ! mmg tak reti tanye sopan-sopan ? mintak kaki lah kau . kalau aku datang kat dia muke mintak air mata turun. baru lah reti nak ckp sopan-sopan tuh pun msti ade sikit tinggi kan suara. mmg aku rasa kelas cikgu Linda Jasmin da. yang AF tuh . huh . dia akan cakap " Mimie ? kenapa nih ? meh sini . nak nanges, nanges lah ." tapi ayat dia mane pernah tak KELL . dah nanges. pastu tanye " Mimie . asal nanges ? cakap lahh "  ngeng lah dia nih . haih =.=''

ohh siapa nak tahu ! ATEN penakut ! haha. kalau ade pape 'case' kat seratas . dia mesti takut. cari lah sesape yang kuat :') haha. kalau nk bukak cerita seram pun dia takut. wekkk . haha . tapi aku pernah kenekan dia konon nak suruh download OMBAK RINDU tapi sbenanye . . . kah kah kah kah kah kah  . nasib baek lah subuh kan Aten ? hahahahaha. k dah ckup. 

lagi nak cakap ape pasal Aten si Sengal nih ? oh dia terer BIO ! amat ! tapi dia tak suke addmath. K berlawanan ngn aku . 

naaaaaa !!! Aten MANJA !!! sbb tuh suke merungut ! tak baek tau merungut Aten. tak bagus tahu ? 

k weh. malas nak cakap pape dah pasal kau. yang lain nih . bia aku je tahu  ! heh. 

ehem *betul kan mic*

jika ade sesiapa yang berminat dengan manusia yang dinyatakan di atas , sile contact saya ye :) dia mmg bagus untuk dibuat isteri pada usia muda :p sile hantar resume dan hadiri interview yg bakal diadakan oleh ibu bapanya serta kawan-kawannye. ohh mereka busy. so interview dengans saya je lah. yang berjaya akan ditampal keputusannya di tepi-tepi jalan raya mahupun signboard yang berdekatan . k sekian. harap maklum .

k k k k . serious serious. 

mood : sedey sikit *tahan gelak*

Fathin Munirah ,

thanks sebab jadi kawan aku :') aku mmg sayang kau :') aku tak dapat tipu dulu aku rimas dengan kau. tapi aku perasan bile kau tak de aku mcm kelam kabut sikit. sorry sepanjang tahun terakhir jadi senior aku tak rapat dengan kau atas sebab yang aku tak suke nak ungkit. sorry sangat. aku menangis bile bace blog kau pasal ape yang Kiena cakap tuh :') aku bersalah. aku tak dapat nak tipu . aku mintak maaf. aku tak bule jadi kawan yang terbaek mcm kawan-kawan laen. tapi kau mmg paham stiap tingkah laku aku. mak aku pun dah anggap kau 'Pakwe' aku kan :') sorry Aten. aku tak dapat nak teman kau dah lepas nih :') aku nak kau ingat. even aku jumpe kawan baru kat UiTM yang jauuuuhhhhhh tuh . aku nak kau tahu . takde sape bule paham aku macam kau paham aku :') seronok sangat bile ade orang yang paham pasal kite :') 

aku tahu kau sedey sbb tak dapat Offer UPU . tapi believe me. REZEKI kau ade. ingat pesan aku. sentiasa up-to-date pasal nih. kalau pape  msg aku ! seriously speaking !!!! aku ade untuk kau. tapi maybe gelong sikit :') 

sebak aku bace ayat nih kat grup kite tuh. tapi aku ego . aku terus like and blah. sbb aku tak nak kau sedey. aku tahu kau mmg tgah sedey kan :')




ouh. Nadhirah Jaafar dengan Meewa Ameera dah on the way pegi negeri tempat u dorang tu. Intan Zurainie Ismail dah start orientasi,eh.maybe nak habes dah esok kan?Shamimie Hidayah dah packing-2 semua.korang tahu tak bile korang bagitau je korang nak siap-2 pegi daftar tu,aku dah tahan air mate? aku risau sangat-2 untuk korang.takut korang kat sane macam mane.MIMIE tu,dah lah cepat stress,migrain lagi.pandai-2 jage diri kat sane okayy?jangan tension sangat.takde sape boleh faham kao lagi kalao baru kenal.NET,net dapat kat mane eh?bukit mertajam eh?tak sempat nak tanye,KALAO aten dapat dip nursing kat bukit mertajam tu,insyaAllah lah dapat jumpa :'D MEERA,mase kao call aku tadi aku tengah tahan nages tahu?sebab ade ibu kat depan aku je.INTAN,kao pandai jage diri,so aku tak de nak cakap banyak sangat.haha.just nak pesan::
take care korang !
all the best kat u masing-2 !
lepas ni payah dah nak jumpe,mungkin mase kenduri kahwin nanti?uuuu:> lame lagi u_u *gosok-2 dagu*
jage diri !
jage mate !
jage aurat !
jage hati !
pandai pilih kawan baru :'D
jangan lupa aku yang MAYBE masuk lewat sikit ni:'D
doakan aku weh ! *lap air mate*
sumpah aku saynag korang sampai bila-2 chammak challo ♥
-love and faith ♥
take care korang ! all the best kat u masing-2 !




ye, mmg aku senang STRESS sbb darah aku O . wekk .  . . k serious balek . rezeki kau ade. jangan risau. banyak-banyak solat dhuha k :') thnks sbb jadi sahabat aku. aku tak tahu nak cakap ape lagi :')

AKU SAYANG KAU , FATHIN MUNIRAH :') *tutup muka tutup muka*

sampai bile-bile kau kawan aku :')

untuk Ameera , Lawyer-to-be . oke oke tak tak . LEGAL ADVISOR-to-be . . . haha nak buat satu post untuk kau ? haha. smpai sekarang aku tak buat lagi kan . hahah. k sabar sabar.  belajar elok-elok kat Shah Alam. k frust sikit sbb tak dapat sane :') tapi tak pe . tak pe *muke cover* aku harap kau excellent kat sane :') K . lama kite tak sembang. Last kite salam salam pun dalam keadaan yang sangat hmmm malas nk ckp . kisah tuh dah lepas *tahan air mata* k tetibe teringat kau bagi aku mi ladna . ape bnde ntah. tapi muka kau masammmmmm gileeee . ah rasa berdosa lak makan .



untuk Net yang jauh nunnnn di Penang. pergh perghh tak de jauh lagi ke weh ? tercampak sorang-sorang kat UTARA sana . heh. ingat lagi ke mcm mane nak cakap hang aku hang aku nih . k tak tahu loghat Penang. wehh belajar lek lok ah. malas nak cakap da. heh. pandai-pandai hidup ah Net. D bukan name sebenar tak de kat Penang. so pandai-pandai cari kawan baru. bukan *ehem* baru . oke ? haha .




Untuk Intan tan tan tan tan . . . kau dah masuk UM . bile nak blah dari Malaysia tanah air ku ? k kau dapat mara tak weh ? aku tak tahu pun . last contact kau pun ntah bile weh . kah kah kah kah . aku tibe-tibe teringat. k tak de pape. haha. tak de pape. kau pandai jaga diri. so pandai-pandai ah Intan. kau sorang je PLKN dlm group kite. kau sorang jugak ah STRET A dlm group kite. haha. so pandai-pandai ah k :')




WEHHH KORANGGG !

DENGAN INI , SAYA , MIMO NAK CAKAP !!!

AKU SAYANGGGGG KORANG WEHH !

BFTJ :') OKE ?

aku rindu korang :')



ohh last words from Mimo :')

Ya Allah :') Jagakan mereka :') Mereka Sahabatku tetap sahabat ku :') Aku sungguh mencintai , sungguh menyayangi MEREKA setulus hati ku :')








SOME WORDS!


assalamualaikum,welcome to my blog.if you find my blog is attractive,do follow,if not,it's okay,thanks(:
Profile
Stuff
Tagboard
Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: YOUR NAME