Follow | Dashboard
contengan sengal
HKSBP di STAR
Monday, 28 May 2012 • 5:09 pm • 0 comments

Sesungguhnya kita hanya mampu untuk merancang dan hanya ALLAH yang berhak menentukannya kan :')

Pertemuan bersama Farisa Alia tidak sesekali diduga. tidak dirancang. namun takdir telah menentukan.

Sampai je kat STAR memang dah kelam kabut dah mane Farisa. Memang tak tipu . Cuak bhai masuk ALL BOYS SCHOOL . tangan memang sejuk je tak tipu . bile dah jumpe Farisa baru lega  sikit. haha. Pastu terus call Adzam sbb nak tahu ape jadi kat Pasukan Bahas Seratas. Kebetulan jumpe pulak kan dorang nih semua. Alahai memang dah buat STAR macam SERATAS . serious ! terjerit sikit lah. haha. terkejut budak-budak Saser ngan ape ntah sebab terjerit. haha. pastu nampak budak TKC ke ape ke . dorang jumpe senior jugak. alaaaa biasalah budak sekolah perempuan *talking from experience*

Jumpe budak-budak Seseri jugak. tapi tak ingat muka. ceh bajet prnah jumpe budak bahas Seseri. haha time tuh teringat Tim. tapi Tim DEBATERS . ade jugak budak Star kot panggil name aku .tapi entah. bukan nak perasan :p tapi memang laaaaaaa . tak tipuuuuuu . tak percaya tanya Farisa  *buat muka*

ohh senang je sebenarnye nak cam budak Star . ohh usha je lah baju. budak MCKK pun senang nak cam . ohh budak sekolah laen pun. 

nih aku ngan Farisa je perasan tapi bile dah balek baru 2 2 mengaku .

ade sorang budak nih muka cam Syahir tapi entah budak mana entah . haha . bukan budak sekolah rasanya . entah siapa. tapi balek tuh baru aku cakap kat Farisa :p

ohh Farisa pun jumpe sorang budak bahas RMC muka macam Mubarak =.='' k apsal semua mesti berkenaan dengan budak Saser =.=''

Farisa si STALKER yg snap. blah kiri hujung skali. mcm mubarak??

so rasanya tak de ape pun nak story pun . sbb tuh je lah. rasa excited ah sebab jumpe Farisa kan. haha. memang rezeki je lah. haha.  Papa dah menggembirakan anak perempuannya . ohh besar pahala tuh , tahu ?

so nih je kenangan masa jumpe kat STAR , IPOH. aku pun baru 1st time jejak STAR :')

rindu dia tahu ?

ohh tuh Nabiha. waaa kenapa lah budak bahas tak pakai baju MPP yang kelabu tuh ? tapi kalau perasan. TIE baru tuhhhh ! chantek ah jugak kan . memang dah lama nak jumpe dia tapi sekarang baru jumpe :') tak sempat nak jumpe Hana :') sbb Hana kat asrama .

uuu Farisa Alia uuuu

nih lah Farisa. baru ade kesempatan nak bertentang mata :') ohh kenapa aku jumpe semua kawan alam maya aku kat tempat yang berpendidikan ? tempat-tempat ILMIAH ? haha . dulu jumpe Nad kat UiTM Seri Iskandar  . Jumpe Azri kat PESTA BUKU :') nih jumpe Farisa kat STAR . so ape maksudnye ? belajar rajin-rajin lah Mimie ye :')

oh thanks Papa sebab bawak pergi STAR :') me is sooooo HAPPY :')



SOME WORDS!


assalamualaikum,welcome to my blog.if you find my blog is attractive,do follow,if not,it's okay,thanks(:
Profile
Stuff
Tagboard
Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: YOUR NAME