Follow | Dashboard
contengan sengal
bbq di hari Ibu :')
Thursday, 17 May 2012 • 3:57 pm • 0 comments

13 May 2012 :') masa semua orang tengah sambut Hari Ibu kami warga bakal siswi nih buat ape ? kah kah kah l tak senonoh betul . kitorang joli sambut BBQ :) 3 kereta kot . memang syok ah. bergerak dari rumah D-r lepas buat nasi goreng. memang awesome ah bile nak naek kereta. rasa macam nak pergi picnik. padahal kat umah Along Mira je. kebetulan takde orang kan. so buat lah kat situ. mmg syok ah. mmg rasa macam homestay gak ah kan :D


menanti Deyna dan Fad 


belum di'bbq'kan


Team buat Coeslaw


bara  . . . . yg tak menjadi . . 


makanan kitorang :D


dessert :D


aku yang bbq kan bende nih :') dibantu oleh dayah serta yang laen


nasi goreng yang dimasak pkul 10 pagi  dimakan pkul 3 ptg


cubaan BBQ yang pertama :D


nampak sedap ? bagi yang lapar macam kami , YA , mmg sedap  :D


lepas smua makan  :D


dah nak balek . muka kenyang


excited 

nih propaaa. lama tak sentuh kereta manual



segala gamba lepas makan tak dapat diterbitkan sebab rupenye sangat lah hodoh ! alahai . nih mungkin last kite bule gather same-same since ramai yang nak g matrik yang jauh nun di sana kan . hahah . kome jumpe kat matrik jugak. jangan buat macam convent sudaaa . study smart oke ?

satu persoalan. knp kite buat bbq masa hari ibu ? bule jawab ?

tak bagus betul tarikh tuh .

btw . korang. selamat menjadi STUDENTTT :')

jangan nakal-nakal. matang oke ?

last but not least . MIMIE LOVEEEEEE ALL OF YOUUU :'D






















SOME WORDS!


assalamualaikum,welcome to my blog.if you find my blog is attractive,do follow,if not,it's okay,thanks(:
Profile
Stuff
Tagboard
Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: YOUR NAME