Follow | Dashboard
contengan sengal
bye bye driving school =.=''
Wednesday, 4 April 2012 • 12:08 pm • 0 comments

Tanggal 21 Mac 2012, saya, NUR SHAMIMIE HIDAYAH BINTI ABDUL HAMID, berumur 17 tahun er er malas kire berape bulan telah PASS Test JPJ dengan cemerlang serta jayanya :) yeah. aku memang PASS dengan markah 18/20 . aku sangat bersyukur sebenarnye even memang berdebar gile .

oke nak cakap kat sini bukit sebenarnye aku FAIL . oke FAIL tau. tapi tuh 1st try . but my second try was awesome ! haha. tak awesome mane. but at least I pass test kat bukit yang sebenarnye senang. tapi clutch kereta yang terlalu tinggi itu menyampahkan naluri aku untuk PASS .

next ! PARKING test . gile ah. bende nih ah aku paling fail kalau training kat sekolah. but memang rezeki aku untuk PASS , so perkataan ALHAMDULILLAH sekali lagi terucap. next , Test 3 Penjuru . uuuuuuu . aku paling cuak aku terlebih gerakan . ye lah kan bule 3 gerakan je kan. cuak jugak langgar tiang . hahah . but nih semua rezeki aku . ALHAMDULILLAH .

pstu tunggu for On The Road test . bapak ah . time tuh cuak gile. sbb ade je calon yang balek, JPJ yang hantar . and mostly JPJ perempuan . bapak ah . cuak mmg tak tipu . tapi mmg mulut tak henti selawat ah . dengan cuak result SPM lagi kan ? mmg double cuak tak tipu.

and till nombor aku dipanggil . yeah . nombor 41 sesi 3 . uuuuuuuuuuuuuu . . . . aku mula naek kereta pukul 3 petang . Alhamdulillah . aku drive oke je. aku rasa ade  banyak je salah kan . tapi hahahah . dah rezeki nak pass kan . so Alhamdulillah :)

my result was PASS in BUKIT, PARKING, 3 PENJURU test :)

and on the road , my mark was 18 / 20 :) uuuuuuuuuu at least lagi tinggi lah markah nih daripada masa QTI . masa QTI dapat 17 / 20 je .

HAH ! tak mati enjin pun oke :) Aku tak sure sama ade Sir Teh akan bangga dengan kejayaan aku nih . sbb masa practice for the last time before JPJ test pun , aku dah jatuh kan SATU tiang . ala rilek ah . satu je kot =.=''

so that's it . dan keesokan harinya , lesen P dah menjadi milik aku :)

so bye bye driving school .

the end .

SOME WORDS!


assalamualaikum,welcome to my blog.if you find my blog is attractive,do follow,if not,it's okay,thanks(:
Profile
Stuff
Tagboard
Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: YOUR NAME